Infosessie: 'De Stroomlijners'

Wil jij minder betalen voor je elektriciteitsverbruik? En je energiefactuur afslanken zonder aan comfort in te boeten? Dat kan! De Stroomlijners, de nieuwe campagne van de provincie Limburg, geeft je meer dan honderd tips om slim om te gaan met je huishoudelijke toestellen. Van wassen op lagere temperatuur tot energiezuinige frigo's, van was drogen op het rek tot sluipverbruik voorkomen: De Stroomlijners helpt je om met een minimum aan investering al onmiddellijk geld te besparen.

 

Alle info op de website
Wil je weten hoeveel jij verbruikt met jouw elektrische toestellen? Verslinden sommige toestellen energie? Wil je een infosessie bijwonen? Heb je meer achtergrondinformatie nodig? Surf dan naar http://www.destroomlijners.be/. Op deze website kan je ook berekenen hoeveel winst je kan maken door slim om te gaan met elektriciteit!

 

Advies op jouw maat
Weet je zelf niet goed waar beginnen? Heb je graag hulp bij het energiezuiniger maken van je woning? Reserveer via http://www.destroomlijners.be/ een gratis huisbezoek aan van een van onze stroomtrainers. Deze energiedeskundige overloopt bij jou thuis de mogelijke besparingen die jij kan realiseren met eenvoudige tips en slimme keuzes. Deze actie loopt tot mei 2016

Een provinciale campagne
De stad Tongeren zet haar schouders mee onder 'De Stroomlijners' en moedigt gezinnen aan om slim om te springen met hun elektriciteitsverbruik.

 

 

Energie is duur en zal steeds verder in prijs stijgen. Door slim om te gaan met je verbruik, kan je je factuurbedrag al een stuk verlagen. Maar wie echt wil besparen, kiest voor goede, energiezuinige toestellen. De Stroomlijners-campagne van de provincie Limburg helpt je graag om een samenaankoop te organiseren, om zo een lagere aankoopprijs en andere voordelen te verwerven.


De Stroomlijners sensibiliseren
De Stroomlijners is een sensibiliseringscampagne die aandacht vraagt voor het elektriciteitsgebruik in het huishouden en die een besparing wilt bekomen door in te zetten op een gewijzigd gebruik en vervangen van de toestellen met een hoog elektriciteitsverbruik.
De Stroomlijners is een initiatief van de provincie Limburg in samenwerking met Ecolife, Bond Beter Leefmilieu, Vormingplus en Dubolimburg.

 

Contact en info:

destroomlijners@limburg.be, tel.011 23 83 38 (Hilde Leen)

.

De Stroomlijners (aangepast)

 

bbl (aangepast)

dubolimburg (aangepast)

ECOLIFE (aangepast)

Infrax (aangepast)

klimaat neutraal (aangepast)

provincie Limburg (aangepast)

vormingplus Limburg (aangepast)

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley