Skin Secrets wint etalagewedstrijd

De etalage van Skin Secrets werd uitgeroepen tot de origineelste van het centrum. Voor deze wedstrijd vroegen we de handelaars om hun etalages om te toveren tot prachtige, sfeervolle kerstetalages.

 

De eindejaarsperiode is traditioneel een periode vol sfeer en gezelligheid, niet alleen bij u thuis, maar ook in de winkelstraten.  Naast de inspanningen die de stad Tongeren leverde zoals de eindejaarsverlichting, de kerstboom op de Grote Markt, de sfeervolle pleinen, het evenement Tongeren, de stad van de Kerstman, … vroegen we de handelaars om  hun etalages om te toveren tot prachtige, sfeervolle kerstetalages.

 

We koppelden hieraan dit jaar een etalagewedstrijd met als hoofdprijs een halve pagina gratis publiciteit in een editie van Steps.  Wie slaagde erin de mooiste kerstetalage in het centrum van Tongeren te creëren?

 

De winnaars zijn bekend.  De jury bekroonde de etalage van Skin Secrets tot de origineelste van het centrum.  Blanckaert mag zich de tweede plaats toe-eigenen.  Op de derde plaats eindigde de Silhouette.  Proficiat en van harte dank aan alle deelnemers.

 

Foto: www.tongeren-vandaag.be

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley