Shoppen levert gratis parkeertickets op

Bezoekers van T-Forum krijgen van 8 tot 10 maart gratis parkeertickets voor de ondergrondse Q-parkings in de binnenstad. Er worden meer dan 3 500 tickets voor twee uur parkeren uitgedeeld.

Een begeleidende flyer met grondplan van de stad wijst de klanten van T-Forum de weg naar de parkings Grote Markt en Julianus Shopping. De parkeertickets zijn geldig tot het einde van de Paasvakantie (14 april).

 

De actie is een gezamenlijk initiatief van de stad Tongeren, T-Forum en Q-park. Deze actie kadert in de globale aanpak om bezoekers van T-Forum ook aan te moedigen om een bezoek te brengen aan het centrum. De impact van de actie zal nauwgezet en objectief opgevolgd worden. Vanuit de resultaten wordt gewerkt aan meer structurele oplossingen en methodieken zodat we binnen enkele maanden continu een wisselwerking en extra aantrekking kunnen creëren.

 

Met de vzw Tongeren Shoppingstad zal op de ruimst mogelijke wijze bijgedragen worden tot het vergroten van de uitstraling en commerciële dynamiek van de stad, zowel in de kern als in de periferie.

 

Download hier de folder.

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley