Toerisme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Landingspagina med

Haspengouw is altijd genieten!

 

De steden Tongeren en Sint-Truiden zijn de ideale uitvalsbasis om het landelijke Haspengouw te verkennen. De oudste stad van België ademt geschiedenis. Van de Romeinse en middeleeuwse stadswallen tot de imposante gotische basiliek, het bekoorlijke begijnhof en het Gallo-Romeins Museum. St-Truiden is dan weer de zesde grootste monumentenstand van Vlaanderen en de grootste van Limburg.  Met meer dan honderd religieuze momenten laat de stad een blijvende indruk na. In de omgeving van beide steden maak je kennis met alles waar Haspengouw voor staat: uitgestrekte boomgaarden, fruitbedrijven, kilometerslange wandelpaden, een uitgebreid fietsroutenetwerk en tal van culinaire hoogstandjes.

 

 

De Haspengouw vakantiedoos t.w.v. € 40 bevat fiets- en wandelroutes van Sint-Truiden en Tongeren, toegangstickets en een lekkere verrassing.

 

De doos kan aan de voordeelprijs van € 20 worden aangekocht in het toeristisch infokantoor van Tongeren, Via Julianus 5, of kan worden besteld via e-mail: info@toerismetongeren.be  of telefonisch op het nummer 012 80 00 70.

 

 

Logeer je in een van de Tongerse logies? Je kan de doos ook bestellen via jouw gastheer.

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley