City Pass

 

CITY PASS 570

Wil je Tongeren en zijn musea bezoeken tegen een voordeeltarief?

Dat kan met behulp van de ‘City Pass’.

 

Voor de prijs van € 14 per persoon kan je terecht:

 

 

In het Gallo-Romeins Museum (permanente collectie) kom je meer te weten over ons verleden, vanaf de prehistorie tot het einde van de Romeinse periode;

Breng verder een bezoek aan het Teseum - de schatkamer van de O.L.Vrouwe Basiliek - ondergebracht in de toch wel bijzondere 12e eeuwse Romaanse kloostergang; 

Wilt u zich verdiepen in het leven van de begijntjes?! Dan moet u zich haasten naar ons pittoreske begijnhofmuseum ‘Beghina’. Deze verborgen parel loont absoluut de moeite!

Tenslotte is er nog de Moerenpoort, onderdeel van de middeleeuwse verdedigingsgordel rond de stad.  In dit museum krijg je een overzicht van het militaire  verleden van Tongeren.  U kan er eveneens genieten van een vergezicht over de oude stadskern en omgeving. Ontvang bij Toerisme Tongeren  in ruil voor de voucher de toegangscode voor het bezoek aan de Moerenpoort.

***

Bij aankoop van de City Pass ontvangt u ook een exemplaar van ‘de Mijlpaalroute’.  Hiermee ontdekt u op eigen tempo en al wandelend de geschiedenis van Tongeren (3 wandellussen). 

 

 

De City Pass wordt te koop aangeboden bij de Toerisme Tongeren, het Teseum en het Beghina begijnhofmuseum!

 

 

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley