Tongeren op TV

ZUIDFLANK

Het 'Zuidflank' verhaal draait rond een familievete, gesitueerd in en rond Tongeren en Riemst. Twee families betwisten al honderd jaar de Zuidflank, een wijngaard die elk jaar een schitterende wijn oplevert. Rob en Mark, telgen van de concurrende clans, willen definitief komaf maken met die vete en een streep trekken onder het verleden. Maar honderd jaar ruzie, die wis je niet zomaar uit.

 

Stan Van Samang, Jan Sobrie en Marie Vinck vertolken respectievelijk Rob, Mark en An in Zuidflank. De regie is in handen van Hendrik Moonen en Ruben Impens is Director of Photography.

Zuidflank is een productie van Menuet, het productiehuis achter o.a. Deadline 14/10, Code 37 (film en serie), Katarakt, De Helaasheid der Dingen en The Broken Circle Breakdown. De serie wordt geraliseerd met de steun van het Mediafonds, tax shelter partners en de steden Tongeren en Riemst.

 

U kan de uitzendingen van Zuidflank bekijken, elke maandag om 21u45 op VTM.

Beleef het Zuidflank gevoel in Tongeren en Riemst': alle promoties uit de regio: http://www.zuidflank.be/

 

 

TVL

- Schattenjacht Tongeren

Tjing Tjing zomer "Tongeren" 

 

MANAGERTV

- aflevering 1

- aflevering 2

- aflevering 3

 

TV-TONGEREN

Op dinsdag 22 maart 2011 startte op TVL het gloednieuwe magazine 'Dag Limburg'. Dit magazine informeert op een objectieve en gevarieerde manier over wat er in onze provincie gebeurt. Ook onze stadstelevisie Tongeren is verbonden aan dit magazine. Wij blijven in  eerste instantie onze reportages over Tongeren op dinsdag brengen. Dag Limburg is er op dinsdag, woensdag en vrijdag, telkens net na het TVL Nieuws. Bovendien kan je alle onderwerpen ook gratis herbekijken op TVL Digitext (enkel voor digitale kijkers) en op de TVLwebsite. Onderaan kunt u filmpjes bekijken van de afgelopen maand door op de link te klikken.

- 11/12/2012

- 04/12/2012

- 30/11/2012

- 20/11/2012

 

- 13/11/2012

- 06/11/2012

 

FANS OF FLANDERS

- de legende rond Ambiorix
- de antiekmarkt


VLAANDEREN VAKANTIELAND

- Ambiorixtentoonstelling

 

FINALE CLIP SING FOR THE CLIMATE
- Sing for the Climate

© Stad Tongeren 2012       logoGreen Valley