20 jaar Liesbet Slegers

Van 23 februari tot en met 15 maart staat in de bib alles in het teken van 20 jaar Liesbet Slegers. Op zaterdag 23 februari geeft Liesbet een interactieve vertelsessie met kleine knutselworkshop.

Liesbet is auteur, illustrator en grafisch vormgever. Ze maakt boeken voor baby's, peuters en kleuters. Haar boeken van o.a. Karel en Kaatje zijn wereldwijd verspreid en bestaan in meer dan tien talen. Maar ook haar verschillende beroepenboeken doen het goed.

Tijdens de openingsuren van de bib kunt u de tentoonstelling van Liesbet met originele werken komen bewonderen. Tijdens de krokusvakantie worden er bovendien leuke doe- en zoekopdrachten voor gezinnen voorzien.

Op zaterdag 23 februari om 10 uur geeft Liesbet een interactieve vertelsessie met kleine knutselworkshop. Deze gratis activiteit is geschikt voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar, op voorhand inschrijven via het nummer 012 80 00 60 of aan de balie van de bib. Aansluitend is er een greenscreenfotoshoot waar u zo op de cover van een boek van Liesbet Sleger springt!

Gepubliceerd op maandag 11 februari 2019 15.39 u.