2024 01 22 Winnaars eindejaarsactie Tongeren

Vandaag maken we de winnaars van onze eindejaarsactie bekend. Wie in december in Tongeren kwam winkelen kon zijn aankoopbedrag volledig terug winnen. Maar er zijn ook de 5 hoofdwinnaars, zij winnen elk 1.000 euro aan ambi.kadobonnen.

Patrick Dewael, burgemeester: “Kerstshoppen in Tongeren was weer extra gezellig en spannend. Wie lokaal kocht, maakte kans op één van de vijf hoofdprijzen van 1.000 euro. Deelnemers konden bovendien de waarde van hun aankoop terugverdienen in ambi.kadobonnen.”

“Ook voor deze editie is er weer een prijzenpot van 25.000 euro voorzien. Lokaal kopen loont, en al zeker in de maand december. Met deze actie willen we onze lokale handelaars een hart onder de riem steken,” vervolgt Patrick Dewael.

Alle Tongerse aankopen komen in aanmerking bij de eindejaarsactie. Klanten moeten enkel hun kassatickets met vermelding van hun contactgegevens deponeren in de voorziene urnen en maken zo kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen in ambi.kadobonnen. Het maximum bedrag per kassaticket ligt weliswaar op 300 euro.

“De eindejaarsactie is een groot succes! Uit duizenden kassatickets hebben we nu 241 winnaars getrokken die het aankoopbedrag terugwinnen. Tevens zijn er 5 winnaars die elk 1.000 euro in ambi.kadobonnen krijgen. Je ziet dus, lokaal kopen loont altijd, je maakt steeds kans om een grote winnaar te zijn!” besluit Krijn Henrotte, schepen van Economie.

Met de ambi.kado kan je bij meer dan 100 handels- en horecazaken in Tongeren terecht. De bonnen zijn te koop bij de volgende verkooppunten:

  • Visit Tongeren (Via Julianus 2)
  • Dienst Economie (Maastrichterstraat 10)
  • Press Shop Sint-Truiderstraat (Sint-Truiderstraat 14)

Surf naar https://www.shopintongeren.be/ambi-kado/ voor de deelnemende handelaars.

;