Workshop voor kinderen van 6-12 jaar: Lekker in je vel

WORKSHOP VOOR KINDEREN

Vooral degenen die net een beetje gevoeliger zijn ;-) en er daarom nog meer baat bij hebben om hun actieknopje even af te leren zetten in hoofd en lijf!

Leer terug genieten van ontspannen beweging, rust en stilte!
Ontdek hoe simpel het kan zijn om te leren ervaren wat je voelt en te leren uitleggen aan je omgeving wat je nodig hebt!

Beter in je vel zitten en sterker in je schoenen staan, dat wil toch iederéén, zeker als t op een spehelse, toffe manier ontdekt mag worden!

Leren omgaan met stresserende prikkels uit de omgeving, je lichaam beter leren kennen, een gezond evenwicht ontdekken tussen actie en ontspanning, jezelf leren uiten op een ontspannen manier, vanuit rust samen bewegen, genieten, creëren…

Allemaal ingrediënten van deze workshop voor kinderen tussen 7 en 12 jaar.

Tijdens de workshop kom je op een speelse manier in aanraking met o.a. een aantal leuke oefeningen, spelletjes, creativiteit, yoga, massage, fantasieoefeningen en tips om tot rust te komen ondanks de drukte om je heen, je leert weer voelen hoe het is om gewoon even jezelf te mogen zijn.

Wil je zoon of dochter er graag bij zijn?

Reserveer je plekje nu alvast via info@janaschoefs.be

inschrijving is definitief na betaling van 20 euro op BE48 3770 2143 6027 met vermelding van workshop en naam van je kind!

drank en een klein hapje zijn voorzien!

SPECIALE ACTIE:

schrijf nu in voor 15 juli en ontvang er een gratis ingesproken meditatie oefening op maat van je kind bij!!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Inschrijven

Organisatie

Relaxatie Jana Schoefs

Filter op categorie