De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op vrijdagavond 6 december verwelkomen we je graag in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen.

De Schrijfwijzen, dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor √≠édereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start om 20u stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen.

Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven kan vanaf 5 oktober, is gratis en kan je telefonisch doen op 012/800.060 of in onze bib. Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Openbare bibliotheek Tongeren

Contact

tel.
012/800.060

Organisatie

Openbare bibliotheek Tongeren

Filter op categorie