Be Careful What You Wish For - Alex Agnew - UITVERKOCHT

In het voorjaar van 2019 doet Alex Agnew opnieuw het Sportpaleis aan met 'Be Careful What You Wish For'. Drie sportpaleiszalen waren alweer in een mum van tijd uitverkocht . But don't panic! Op vraag van fans en organisatoren volgt er nu de theatertour.

Het genderdebat, feminisme, #metoo, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal…
Benieuwd wat Alex Agnew over deze en nog tal van andere onderwerpen te vertellen heeft?

Be careful what you wish forIn 2001 speelde Alex Agnew zijn eerste comedy-optredens. In 2003 won hij als eerste Belg pers- én publieksprijs op het prestigieuze Leids Cabaret Festival. In 2011 stuntte hij door als eerste comedian in West-Europa een arena te vullen. Meer dan 63.000 toeschouwers bezochten zijn 5 uitverkochte 'best of'-show 'Larger Than Life' in het Sportpaleis. Nadien volgde een nieuwe theatertour én in 2013 opnieuw 4 Sportpaleisvoorstellingen, bijgewoond door 65.000 fans, die de dernie`re waren van zijn 'Interesting Times'-tournee met een aangepast decor en de (aan)gepaste titel 'The Legend Ends'.

Na een comedy sabbat keerde Alex Agnew in 2016 terug met 'Unfinished Business', een nieuwe theatertour door Vlaanderens' grootste theaterzalen.

Comedy zit in z'n bloed en het zal er wellicht nooit meer uitgaan…

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00
Basistarief: 35,00 €

Waar

Inschrijven

Contact

tel.
012 80 00 40

Organisatie

de VELINX

Filter op categorie