Weerbaarheidstraining 6-12 jaar Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

"Als kinderen leren hoe ze met elkaar en zichzelf kunnen omgaan, zonder zichzelf of de andere te kwetsen, leren ze alles wat ze nodig hebben in het leven!"

De training is erop gericht een positieve manier om te gaan met de anderen en met zichzelf! Waarom is omgaan met zichzelf ook zo centraal in deze training? Dit is vooral voor kinderen die TE graag vriendjes willen zijn met andere, over zichzelf heen laten lopen, kinderen die zo lief zijn voor anderen dat ze zichzelf voorbij lopen.
Omgaan met anderen is dan gericht op kinderen die snel verbaal of agressief reageren, snel boos zijn, emoties niet onder controle hebben.
Als kinderen zich in sociaal contact niet heel goed voelen, zullen ze al snel een laag zelfbeeld creëren. Dit kan op termijn uitlopen in gedrag en emotie-moeilijkheden. Hoe jonger kinderen leren omgaan met zichzelf en anderen, hoe betere bouwstenen ze hebben voor het latere leven! Sociaal contact heb je altijd nodig!

Zaterdag 11 januari van 11u tot 12u: ouderbijeenkomst, in deze bijeenkomst krijgen de ouders alle handvaten die ze nodig hebben om hun kind gedurende de training te ondersteunen. Dit is belangrijk want je kind heeft jou nodig om deze bouwstenen in het leven te leggen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 155,00
Basistarief: 155,00 €

Waar

Groepspraktijk Coranima

Contact

Organisatie

Groepspraktijk voor integratieve gezondheid Coranima

Filter op categorie