WirWar - Laura van Hal/WIRWAR Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

'WirWar' is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.

's Avonds komen ze tevoorschijn: kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht en je meenemen op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je vliegt door de lucht, maakt salto's en balanceert ondersteboven op je handen. Sommige schaduwfiguurtjes zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En als je dicht bij ze komt, voel je je steeds weer anders.

WIRWAR is het nieuwe circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam gaat Laura door met het maken van brutaal circustheater. WIRWAR combineert circus met dans en bewegingstheater en geeft zo diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; Vriend van de Velinx: 5,00 €

Inschrijven

Contact

E-mail
tickets@develinx.be
tel.
012 80 00 40

Organisatie

de VELINX

Filter op categorie