2de Editie Biathlon Eburon Challenge Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Na een eerste geslaagde editie met 120 deelnemers (40 ploegen) in het najaar van 2019, volgt er een nieuwe Biathlon Eburon Challenge op 27 juni 2020 met een parcours in het centrum van Tongeren en door natuurgebied “De Kevie”.

De deelnemers lopen in teams van 3 personen over een afstand van iets meer dan 5 kilometer, onderbroken door 2 schietmomenten, waarbij elk teamlid telkens 5 maal schiet met een luchtgeweer.

De schietmomenten vinden plaats in perfect veilige omstandigheden met professionele begeleiding voor elke schutter.

Teambuilding is cruciaal, aangezien er in teams van 3 personen wordt gestart, waarbij elk team samen dient te lopen en samen dient te schieten. Elk teamlid is dus even verantwoordelijk voor het eindresultaat. Teamleden slepen elkaar door de wedstrijd.

De Biathlon Eburon Challenge staat open voor iedereen. De organisatie streeft ernaar om van dit gebeuren een familie-evenement te maken (deelnemen kan al vanaf 12 jaar).

De eerste prijs is een weekend voor 20 personen in L'Epicerie d'Yvonne in Gouvy. (https://www.belgie-vakantiehuis.be/vakantiehuizen-belgie/ardennen-luxemburg/gouvy/vakantiewoning/093601/ )

De dag wordt afgesloten met een feest voor iedereen op het Vrijthofplein.

Voor meer informatie en om je team in te schrijven: http://www.biathlontrophiesbelgium.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

Vrijthof Tongeren

Filter op categorie