Paaszoektocht Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Gedurende de hele paasvakantie een paaszoektocht in ons dorp,De leden en dorpsgenoten krijgen een kleurplaatje om te kleuren en hangen deze op een zichtbare plaats. Wel een deelnemingsformulier afdrukken en invullen!

Op de keerzijde van de uitnodiging,vind u een tekening ,die door u of uw kinderen/kleinkinderen kan worden ingekleurd.Op onze website en op onze facebookpagina vinden jullie ook een andere kleurplaat ,indien u bv een andere of meerdere wilt.Druk hem af en wanneer deze is ingekleurd kunt u deze op een zichtbare plaats ophangen,vóór Paasdag.Dan bezorgt u de kinderen van ons dorp een leuke paaszoektocht.Voor de deelnemers aan de zoektocht is er ook een mooi aandenken voorzien.
De leden ,die niet in ons dorp wonen,kunnen de kleurplaat ook inkleuren en maken een foto
van deze tekening en krijgen dan ook een mooi aandenken.
Voor deelname aan de zoektocht moet u wel het deelnemingsformulier afdrukken,via onze website of de facebookpagina, en invullen.Deze kunt u dan deponeren bij één van onderstaande bestuursleden!
U kunt ook een bedankingskaartje in de brievenbus van de mensen steken, die meedoen aan de paaszoektocht!
Vertrek: Zoektocht door het ganse dorp

Praktische informatie

Wanneer

Organisatie

Landelijke Gilde 'S-Herenelderen

Filter op categorie