Startdag 'de Leesjury' Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In oktober start er weer een nieuw leesjaar van de Leesjury (vroeger de KJV)

De Leesjury is een leesclub voor kinderen en jongeren waarin je een aantal boeken leest en daarna je favoriet kiest. Ben je tussen 4 en 18 jaar oud en hou je van verhalen? Kom dan zeker langs op onze startdag op zaterdag 2 oktober!

Je kan die dag kennismaken met de werking van de Leesjury en je ontdekt meteen ook de leeslijsten per leesgroep. Ben je overtuigd, dan kan je je inschrijven en word je alvast op weg gezet met een eerste boek.

Maar dat is niet alles want jeugdauteur Mathilda Masters komt op bezoek! Zij was met haar boeken van de Keukenprins van Mocano meerdere jaren winnaar in leesgroep 3. Tijdens een lezing neemt ze kinderen van 6 tot 12 jaar mee op een plezierige reis doorheen de boeken van De Keukenprins, maar zal ze ook een heleboel grappige, spannende, griezelige, plezierige weetjes vertellen uit haar boekenreeks 321 Superslimme dingen.

Voor kleuters voorzien we een apart voorleesmoment met knutselen.

Inschrijven voor deze startdag is gratis maar verplicht en kan telefonisch op 012/800.060 of aan de balie van de bibliotheek. Ook na 2 oktober kan er uiteraard nog deelgenomen worden aan de Leesjury, dit via aanmelding aan de balie van de bibliotheek.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Tongeren

Inschrijven

Bel naar
012/800.060

Organisatie

Openbare bibliotheek Tongeren

Filter op categorie