SHOWAVOND met LES FILLES DE MALINES

Op zaterdag 23 oktober 2021 om 20.00u (deuren 19u00) organiseert de Vlaamse Federatie Personen met een Handicap Tongeren, voor de 16 de maal, een spectaculaire showavond in zaal Volksontwikkeling, Jekerstraat 59 te Tongeren. Wij nodigen u graag uit voor deze 5-sterren-avond met Les filles de Malines.
Les filles de Malines is de meest gevraagde cabaretgroep in Vlaanderen en brengt een zeer gevarieerd spektakel. U kunt ze ook volgen op facebook.
Wie nog steeds denkt dat travestieshows vulgair of platvloers zijn, zal na deze avond zeker zijn of haar mening herzien. Met hun prachtige kostuums, luxueuze glitterjurken, unieke hoeden met kilo's pluimen, exclusieve haartooien en hun professionele aanpak tonen de vijf acteurs ons dat ook dit genre klassenvol kan gebracht worden. Zij brengen zowel hedendaagse pop als klassieke shownummers en de komische noot ontbreekt evenmin. Creativiteit, originaliteit én vernieuwing zijn hun kernwoorden. Pure klasse, plezier en kwaliteit staan garant voor een onvergetelijke voorstelling. De inkom bedraagt 20,00 € aan de kassa en 15,00 € in voorverkoop (café 't Hoekje - De Voorzorg– Stationsbuffet – Café Gerechtshof - bestuursleden VFG-Tongeren )
Wij hopen u te mogen begroeten op deze speciale avond

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Feestzaal Volksontwikkeling

Inschrijven

Bel naar
0495%20526311

Organisatie

VFG Tongeren - Vlaamse Federatie Personen met een Handicap

Filter op categorie