Benjamin Abel Meirhaeghe & the unrequired love - Spectacles

Met deze bijzondere voorstelling trappen wij samen met B-CLASSIC het eigenzinnige festival 'Beroert' af. Een opening-night die nog lang zal nazinderen.

Countertenor, performer en operaregisseur Benjamin Abel Meirhaeghe en producer Laurens Mariƫn slaan opnieuw de handen in elkaar voor een elektronisch concert dat laveert tussen een spektakel en een liefdesritueel. Verschillende genres en sferen, operateske dada-blues-punkpop, een hoge stem, donkere beats en theatraliteit maken de lente van dit groots intiem spektakel. Samen met danser Hanako Hayakawa en schrijver Louise Van den Eede koesteren ze de hoop voor een andere wereld; een waarin mensen elkaar terugvinden rond poppy vuren, waar spektakels een bevrijdende oerkracht hebben, waar alle mogelijke gedaantes van liefde voortdurend van kostuum wisselen.

Speciaal voor 'Beroert' en om de vervoering compleet te maken wordt de vaste cast aangevuld met een strijkkwartet: Pierre Vopat, Challain Ferret, Ana Sofia Sousa en Mikko Pablo zullen het geheel tot een nog grotere hoogte tillen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Vriend van de VELINX - 10,00 euro

Inschrijven

Contact

tel.
012%2080%2000%2040

Organisatie

de VELINX

Filter op categorie