Aikido: Ontdek de kunst van harmonie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende manier om jezelf te ontwikkelen? Maak kennis met Aikido, de Japanse krijgskunst die draait om harmonie, zelfverdediging en persoonlijke groei.


Vanaf september 2023 starten we met nieuwe Aikido-lessen en we willen jou graag uitnodigen om deel te nemen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, Aikido biedt een verrijkende reis voor iedereen.


Aikido is veel meer dan alleen een zelfverdedigingssport. Het leert je om op een elegante en doeltreffende manier de energie van je tegenstander te gebruiken. Door vloeiende bewegingen, balans en centrumcontrole ontwikkel je niet alleen je fysieke kracht, maar ook je mentale veerkracht.


Onze gepassioneerde instructeur begeleidt je stap voor stap in de wereld van Aikido. Ze delen hun kennis en ervaring, waardoor je je vaardigheden kunt verbeteren en jezelf kunt ontwikkelen op zowel fysiek als spiritueel niveau.


Wil je meer weten over Aikido of je inschrijven voor de lessen die in september 2023 van start gaan? Bezoek onze website op www.aikidox.be of neem direct contact met ons op via mail of telefoon https://aikidox.be/contact/ 


Aarzel niet om de kracht van harmonie te ontdekken met Aikido. Schrijf je in voor de lessen in september 2023 en begin aan een buitengewone reis vol zelfontplooiing en balans.


Aikido Ambiorix 


Praktische informatie

Wanneer

Contact

Organisatie

Aikido Ambiorix

Filter op categorie