Fleetwood Mac - The Incredible Story

Een daverend, uniek eerbetoon door een van de beste live-acts uit de Lage Landen


De Nederlandse band The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues, overleefde de Brits/Amerikaanse formatie talloze bezettings-wisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.


Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire.


Met natuurlijk alle grote hits als 'Don't Stop', 'Big Love', 'Dreams', 'Go Your Own Way' en 'Little Lies' maar uiteraard ook 'Oh Well' en 'Rhiannon'. Daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album 'Rumours', tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden.


Een intense, bijna twee-uur-durende voorstelling (met pauze), gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding.


www.fleetwoodmac.com 


Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Vriend van de Velinx - 22,00 euro

Inschrijven

Koop tickets
E-mail
tickets@develinx.be
Bel naar
012800040

Contact

Organisatie

de VELINX

Filter op categorie