PIETER VERELST

PIETER VERELST – Ten Aarzel


Pieter Verelst: cabaretier pur sang, getalenteerd absurdist, virtuoos op de duimpiano en verzamelaar van vijf-sterrenrecensies. Te ontdekken in de VELINX


Pieter Verelst is wellicht één van de spannendste comedians van zijn generatie. Na Mijn broer en ik (5 sterren De Standaard) en Amai(5 sterren De Standaard) is hij nu al een nieuw universum aan het bouwen voor zijn derde avondvullende voorstelling Ten Aarzel.


In Nederland kwam Pieter in 2016 uit de bus als winnaar van het toonaangevend Camerettenfestival en won hij de jury- én persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaretfestival. Onze noorderburen erkenden dus al meermaals zijn overweldigende talent en met zijn heel eigen energieke en originele stijl, palmt hij stilaan ook Vlaanderen helemaal in.


De Standaard beschrijft de stijl van Pieter Verelst als 'Briljant absurdisme' en ziet hem als de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd. Net als in zijn vorige voorstellingen Mijn broer en ik en Amai, viert ook in Ten Aarzel het absurdisme hoogtij. Absurd cabaret van heel hoog niveau.


www.pieterverelst.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Vriend van de Velinx - 15,00 euro

Inschrijven

Koop tickets
E-mail
tickets@develinx.be
Bel naar
012800040

Contact

E-mail
tickets@develinx.be
tel.
012%2080%2000%2040
Website
https://www.develinx.be/

Organisatie

de VELINX

Filter op categorie

;