BART PEETERS & DE IDEALE MANNEN

30 JAAR DE VELINX, de hoofdschotel én ons cadeau aan het publiek: het ultieme feestconcert door pletwals Peeters Bart en zijn Ideale Mannen


Bart Peeters en zijn onafscheidelijke band De Ideale Mannen hebben de laatste jaren een live-reputatie opgebouwd van hier tot in Tokyo. En dat is ons niet ontgaan toen wij dachten 'wat voor iets fijns kunnen wij ons publiek cadeau doen'?


In 2024 spelen ze buiten de Lotto concerten geen zaalshows. In de lente volgt nog één zomerfestival single, ééntje, het wordt dus vooral een greatest hitsshow. Dubbel feest dus. Dat belooft voor deze zomer én voor de VELINX waar Bart & De Ideale Mannen hun enige staand zaalconcert van het najaar zullen spelen.


Bart's briefje aan de Droomfabriek vroeger was vast: Geachte Droomfabriek, mag ik ooit festivals platspelen aub? (enfin, aangenomen dat hij toen brieven schreef naar zichzelf...)


Die droom is uitgekomen, met nu zelfs de hoogste blijk van waardering – Mia Lifetime Achievement - tot gevolg.


De VELINX blaast 30 kaarsjes uit… we zijn dan ook enorm blij dat Bart Peeters & De Ideale Mannen voor het vuurwerk én de kers op de verjaardagstaart komen zorgen!


www.bartpeeters.net


Credits: Zang: Bart Peeters – Bas, accordeon, percussie & zang: Ivan Smeulders – Piano, accordeon & zang: Mike Smeulders – Gitaar, percussie & zang: Piet Van den Heuvel – Viool, mandoline, gitaar & zang: Emile Verstraeten – Percussie & zang: Amel Serra Garcia – Foto © Hugo Van Beveren

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 36,00
Vriend van de Velinx - 36,00 euro

Inschrijven

Koop tickets
E-mail
tickets@develinx.be
Bel naar
012800040

Contact

E-mail
tickets@develinx.be
tel.
012%2080%2000%2040
Website
https://www.develinx.be/

Organisatie

de VELINX

Filter op categorie

;