Administratief medewerker facturatie woonzorgcentrum De Motten

(contract onbepaalde duur - halftijds 19/38ste - wervingsreserve 2 j.)

Uw uitdaging

U bent het eerste aanspreekpunt van het woonzorgcentrum, zowel voor bewoners als bezoekers. U staat in voor het onthaal en de doorverwijzing. Verder bent u verantwoordelijk voor de facturatieprocessen (bewonersfacturatie en zorgkassen).

Uw profiel

U bent een enthousiast persoon die bewonersgericht ingesteld is. Een correcte en professionele schriftelijke en mondelinge communicatie zijn uw troeven. U werkt steeds stipt, nauwkeurig en zelfstandig. U bent houder van een diploma technisch secundair onderwijs gericht op onthaal - administratie - kantoortechnieken.

Ons aanbod

Arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, deeltijds of opname in de werfreserve. Verloningsbarema C1/C3 (€ 1.085,24 - € 1.986,27), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en aanvullend pensioen.

Selectieprocedure

De proef vindt plaats in de maand januari 2023.

Interesse?

Stuur uw kandidatuur, uiterlijk 11 december 2022, ter attentie van het Vast Bureau, OCMW, Dijk 124 te 3700 Tongeren. Dit kan per post (de poststempel is bepalend voor de datum van kandidatuurstelling), of per mail naar personeelsdienst@desemper.be. Uw sollicitatiebrief vermeldt voor welke functie u solliciteert, motiveert uw kandidatuur en is vergezeld van uw curriculum vitae met foto en een kopie van het vereiste diploma indien gesteld in de vereisten.