Animator (ikv wonen en leven) woonzorgcentrum De Motten

(contract onbepaalde duur - halftijds 19/38ste - wervingsreserve 2j.)

Uw uitdaging

U staat in voor het scheppen van een aangenaam woon- en leefklimaat voor onze bewoners. Dit doet u door een uitgebreid en angepaste activiteitenaanbod te voorzien. U vind het belangrijk dat dat er een huiselijke en gezellige omgeving wordt gecreëerd. U werkt in multidisciplinair verband.

Uw profiel

U bent een creatieve duizendpoot, een teamplayer en een positief ingesteld persoon. Eveneens kunt u zelfstandig werken. Daarnaast heeft u kennis van de rollen rond wonen en leven in een WZC. U bent bereid, indien nodig, avond- en weekendopdrachten uit te voeren. U bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkaardig bij voorkeur de opleiding begeleider wonen- en leven gevolgd hebben of bereid zijn deze te volgen.

Ons aanbod

Arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, deeltijds of opname in de wervingsreserve. Verloningsbarema IFIC Cat. 12 ( € 1.342,15 - € 1.890,65/maand), maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en aanvullend pensioen.

Selectieprocedure

De proef vindt plaats in de maand januari 2023.

Interesse?

Stuur uw kandidatuur, uiterlijk 11 december 2022, ter attentie van het Vast Bureau, OCMW, Dijk 124 te 3700 Tongeren. Dit kan per post (de poststempel is bepalend voor de datum van kandidatuurstelling), of per mail naar personeelsdienst@desemper.be. Uw sollicitatiebrief vermeldt voor welke functie u solliciteert, motiveert uw kandidatuur en is vergezeld van uw curriculum vitae met foto en een kopie van het vereiste diploma indien gesteld in de vereisten.