April is compostmaand op het recyclagepark

Wist u dat u op in het recyclagepark het hele jaar rond duurzame Vlaco-compost kan kopen? Vlaco-compost is altijd een goed idee voor gazon, eigen oogst en bloemenperken. Koop in april compost op het recyclagepark en ontvang gratis tuinhandschoenen (zolang de voorraad strekt).

Wat is Vlaco-compost?

Vlaco-compost is een duurzame bodemverbeteraar die in zak en/of in bulk wordt aangeboden. Het is een gouden kringloop-product, 100% natuurlijk en multifunctioneel inzetbaar in ieders tuin.

Ga voor méér met Vlaco-compost: in uw tuin maar ook op uw terras

Niet alleen uw bodem en alles wat daarop groeit, beleeft er ‘profijt’ aan, ook het klimaat viert mee. Door duurzame Vlaco-compost te gebruiken, realiseert u immers een opmerkelijke voetafdrukvermindering. En u geniet mee van een groener gazon, een lekkere eigen oogst en de mooiste bloemen. Ook in ‘vierkante-meter’-tuintjes en in plantenbakken op terrassen is Vlaco-compost een toptroef.

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop van Vlaco-compost tijdens voorjaarsactie op recyclageparken

Uw recyclagepark neemt deel aan de voorjaarscompost-actie “Ik draag Vlaco-compost op handen”. Bij aankoop van Vlaco-compost krijgt u er tijdens de actieperiode gratis een paar tuinhandschoenen cadeau.

Meer info over de voordelen en het gebruik van compost vindt u op www.vlaco.be

Gepubliceerd op donderdag 18 maart 2021 14.59 u.