Intussen op de werf 'De Motten'

Het openleggen van de Jeker is een oude Tongerse droom die stilaan werkelijkheid wordt. Stap voor stap worden de resultaten zichtbaar. Het project is bovendien de grootste werf ooit in Tongeren.

Na een korte winterstop draait Tongeren’s grootste werf ooit terug op volle toeren. Ondanks de komst van koning winter in ons land schieten de bouwwerken goed op!

Tussen de Infirmerie en de Jeugdherberg werden de kasseien geplaatst en wordt de groenaanleg verder afgewerkt.

Voorts beginnen het waterbelevingsplein en het skatepark ook steeds meer vorm te krijgen. We krijgen nu al een goed beeld van hoe het er in de toekomst zal uitzien!

Ter hoogte van de Dijk wordt de Jekerbedding verder uitgegraven. De metselwerken gaan ook goed vooruit.

Toegankelijkheid speeltuin

Door de werken blijft de hoofdingang van de speeltuin nog even afgesloten. Uiteraard kan iedereen nog steeds naar hartenlust gaan spelen en ravotten! De speeltuin blijft bereikbaar via de Dijk en de Kastanjewal. Van begin februari tot half maart kan de speeltuin wat hinder gaan ondervinden van de werken, maar de aannemer doet er steeds alles aan om dit tot een minimum te beperken.
 

Minder hindermaatregelen

De werfzone wordt afgeschermd en voorzien van de nodige signalisatie. Helaas kan niet elke vorm van hinder vermeden worden, maar de aannemer doet al het mogelijke om de overlast tot een minimum te beperken. Zo besteedt BAM de nodige aandacht aan modder- en stofvrije straten en wordt de borstelzuigwagen ingezet wanneer nodig.

Wilt u ook steeds op de hoogte blijven van de werken op de Motten schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief Jeker

Contact: jeker@stadtongeren.be

Wilt u ook steeds op de hoogte blijven van de werken op de Motten schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!

Inschrijven voor nieuwsbrief


Volg ons op facebook


Nog vragen?
Stuur een e-mail naar: jeker@stadtongeren.be

Gepubliceerd op vrijdag 30 november 2018 9 u.