Deskundige bouw

(contract onbepaalde duur – voltijds) + wervingsreserve 2 jaar

Uw uitdaging
Als deskundige gebouwen maak je deel uit van het team gebouwen binnen de Directie Technische Aangelegenheden en zorg je ervoor dat ons patrimonium op een correcte en milieubewuste manier onderhouden wordt en voldoet aan de hedendaagse normen.

Uw profiel
Hiervoor kan je beroep doen op je ruime technische achtergrond, verkregen via het behalen van een diploma professionele bachelor bouw (bouwkunde), eventueel aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Je bent gedreven, pakt de zaken zelfstandig aan, maar hecht eveneens belang aan het teamwerk. Je bent niet vies van een uitdaging en kan overweg met deadlines en bijhorende werkdruk.

Ons aanbod
Voltijdse arbeidsovereenkomst – onbepaalde duur.
Verloningsbarema: B1/B3 € 2.460,78 - € 4.146,34 / maand
Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en substantieel aanvullend pensioen.

Bijkomende informatie?
Personeelsdienst stad Tongeren – tel. 012 80 01 63
e-mail: personeelsdienst@stadtongeren.be

Interesse?
Zich kandidaat stellen kan dmv een sollicitatieformulier en sollicitatiebrief, aangevuld met curriculum vitae met foto en afschrift diploma.

Het sollicitatieformulier en de andere nodige bewijsstukken moeten verstuurd worden (datum poststempel is bepalend) aan het college van burgemeester en schepenen van de stad Tongeren, AC Praetorium, Maastrichterstraat 10 te 3700 Tongeren of tegen ontvangstbewijs afgegeven worden bij de personeelsdienst van de stad Tongeren (of per e-mail: personeelsdienst@stadtongeren.be) en dit uiterlijk op vrijdag 1 maart 2019.