Directeur Woonzorgcentrum De Motten Tongeren

(contract onbepaalde duur - voltijds) + wervingsreserve 2j

Jouw uitdaging

Als directeur van het woonzorgcentrum De Motten sta je in voor de dagelijkse leiding van het woonzorgcentrum. Met enthousiasme en passie stuur en inspireer jij de verschillende teams om een goede dagelijkse zorg en dienstverlening aan de 165 bewoners te garanderen. Je staat in voor een motiverend personeelsbeleid en je staat garant voor een evenwichtig financieel beleid. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van de voorziening.

Jouw profiel

Je werkt gedreven en je kan krachtgericht werken. Deskundigheid, flexibiliteit, zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen typeren jou. Je beschikt over een master diploma en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende managementrol - ervaring in de woonzorgsector is een pluspunt. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Ons aanbod

Voltijds contract van onbepaalde duur, verloningsbarema A5a-A5b (€ 4.827,76 - € 8.261,60/maand),interessante functionele geldelijke loopbaan, vakantie – en eindejaartoelage maaltijdcheques € 7,05, aantrekkelijke hospitalisatieverzekering, aanvullende pensioenregeling, fietsvergoeding, verscheidene mogelijkheden tot vorming en opleiding.

Bijkomende informatie

personeelsdienst@desemper.be 

Interesse

Kandidatuur uiterlijk op 29.02.2024 ter attentie van het Vast Bureau, OCMW, Maastrichterstraat 10 te 3700 Tongeren. Dit kan per post (de poststempel is bepalend voor de datum van kandidatuurstelling) of per e-mail: personeelsdienst@desemper.be .

Je kandidatuur is vergezeld van het sollicitatieformulier, een motivatiebrief, een CV met foto en de vermelding van minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie, een kopie van het vereiste diploma en een kopie van het rijbewijs.