Eindejaarsactie

We willen u belonen omdat u lokaal koopt! Daarom organiseert de stad Tongeren een nieuwe editie van zijn gekende eindejaarsactie. Dit jaar bedraagt de prijzenpot 25.000 euro. Wist u dat de hoofdprijs maar liefst 5.000 euro bedraagt (5 winnaars van 1.000 euro)?

Lokale handelaars dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel en niet onbelangrijk: het geld dat u uitgeeft als u lokaal koopt, vertaalt zich in werkgelegenheid, sponsoring van de lokale sportploeg, de jeugdbeweging, … Lokaal kopen was nog nooit zo belangrijk. Waar wacht u dus nog op?

Hoe kan ik winnen?

Alle aankopen bij Tongerse handelszaken komen in aanmerking, zowel online als offline. Ook de ketens op Tongers grondgebied doen mee aan de actie. U leest het goed, alle kassabonnen van Tongerse handelszaken komen in aanmerking, dus ook uw dagelijkse boodschappen, apotheekkosten, tankbeurten en noem maar op.

Vraag bij elke handelaar waar u in december koopt een kassaticket (ook bij afhalen of bij levering). Bij aankopen in webshops kan u de bevestigingsmail gebruiken.

Op de (kassa)bon vermeldt u duidelijk uw naam, voornaam, adres en telefoonnummer en deponeert ze dan in de urnen in en rond het centrum (van 1 december 2021 tot en met 31 december 2021.

Alle winnaars worden persoonlijk gecontacteerd vanaf 10 januari 2022.

We wensen u veel succes!