Gratis feestbussen

Zet de laatste dag van het jaar samen met vrienden en familie een stapje in de wereld. De Lijn brengt u naar het feest en daarna ook weer veilig naar huis.

Dankzij de financiële tussenkomst van de provincie en onze stad zet u oudejaarsnacht zorgeloos in. Als inwoner van Tongeren kunt u een gratis ticket voor de feestbussen van De Lijn aanvragen.

Vraag hier uw gratis ticket voor de feestbus aan

Dit is een sms-ticket. U hoeft dus niet naar het gemeentehuis om een papieren biljet af te halen. Na registratie krijgt u een e-mail met instructies over de activatie van het sms-ticket. Per sms-ticket rekent de provider 0,15 euro aan.

Met dit gratis biljet mag u van oudejaarsavond 18 uur tot en met 2 januari 2019 onbeperkt gebruik maken van de bussen van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen.

Heeft u geen gratis biljet? Dan betaalt u 4 euro voor een feestbiljet. Vanaf 17 december is dit te koop in de Lijnwinkels en op 31 december vanaf 18 uur ook bij de chauffeurs. Abonnementen, Lijnkaarten en andere vervoersbewijzen zijn ook geldig voor de feestbussen.

In Tongeren legt De Lijn deze feestbussen in:

  • Feestbus 407 (Wellen - Tongeren)
  • Feestbus 422 (Widooie - Vreren)
  • Feestbus 423 ('s-Herenelderen - Lauw)
  • Feestbus 424 (Overrepen - Diets-Heur)
  • Feestbus 431 (Tongeren - Kortessem - Hasselt)
Gepubliceerd op dinsdag 4 december 2018 8.54 u.