Gratis inforeeksen 'Starten met een eigen zaak na uw 50ste'

Eindelijk die droom waarmaken en een eigen zaak starten na uw 50ste? Steeds meer mensen kiezen voor het ondernemerschap tijdens de laatste 10 à 15 jaar van hun carrière.

Maar bij het opstarten van een zaak op oudere leeftijd komt er wel wat om de hoek kijken! Daarom organiseert Integraal vzw (de 50+ ondernemerswerking van UNIZO en Liantis) een praktische opleidingsreeks over het starten met een eigen zaak na uw vijftigste.

Tijdens de vierdelige namiddagcyclus krijgt u uitgebreid informatie over de startmodaliteiten, over uw nieuw zelfstandigenstatuut en de gevolgen op uw pensioen en sociaal statuut, over de bijdragenregeling in hoofd- en bijberoep, over uw (aanvullende) sociale bescherming, over verdere begeleidings- en ondersteuningsmogelijkheden, over subsidies en premies zoals de 'Transitiepremie 45+', 'springplank', ... kredieten en startersleningen en over het versterken van uw ondernemersvaardigheden.

Vijftigplussers die dromen van een nieuwe carrière als zelfstandige ondernemer, kunnen deelnemen op 2 plaatsen in Vlaanderen (Syntra Campus Antwerpen te Berchem en Liantis kantoor te Roeselare). De informatiereeks gaat eind november 2019 van start. Deelname is kosteloos, vooraf inschrijven is verplicht.

Wenst u meer informatie of in te schrijven, mail dan uw naam en adresgegevens naar marc.gommers@integraalvzw.be, bel naar 02 21 22 221 of schrijf u in via de website www.ondernemen50plus.com (rubriek 'Ons aanbod - Start 50+').

Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2019 9.09 u.