Gratis Online Opleidingsreeks "Starten na 45" - Schrijf Nu In!

Bent u 45 jaar of ouder en droomt u ervan om zelfstandige te worden? U bent niet alleen! Steeds meer mensen kiezen op latere leeftijd om een eigen zaak te starten. Maar een goede voorbereiding en gedegen informatie zijn essentieel voor een vlotte start.

Data: 21 november - 5 en 12 december 2023 🕖 Tijd: Telkens van 19u tot ca. 21u

Webinar op 21 november: Ondernemen kent geen leeftijd! Ondernemerscompetenties.

┬áLeer uw eigen ondernemerscompetenties kennen en ontdek het persoonlijke ontwikkelingsproces als startende 45+ zelfstandige ondernemer. Ontmoet verschillende startersideeën, hoor goede praktijkvoorbeelden en deel ervaringen.

Webinar op 5 december: Hoe start ik als zelfstandige? Ondersteuning, subsidies, premies en kredietmogelijkheden.

Ontdek de brede waaier aan ondersteuning, subsidies en financiële steunmaatregelen voor startende ondernemers. Krijg inzicht in startmodaliteiten, formaliteiten en financieringsmogelijkheden.

Webinar op 12 december: Business- en financieel plan + Optimalisatie van uw sociale zekerheid en bescherming bij starten na 45

Leer hoe u een business- en financieel plan opstelt. Ontvang waardevolle informatie over de gevolgen van een overgang naar zelfstandige activiteit voor uw sociale rechten, sociaal statuut en sociale bescherming.

Gastsprekers: Experts delen hun kennis en ervaring!

Schrijf online in: https://www.overnamemarkt.be/nl/3-delige-online-inforeeks-starten-met-een-eigen-zaak-na-je-45ste

Gepubliceerd op donderdag 21 september 2023 10.47 u.