Info & contact

Algemene Info

Wij zijn een gemengde gemeentelijke basisschool die behoort tot het officieel gesubsidieerd onderwijs. Ons schoolbestuur bestaat uit het stadsbestuur van Tongeren dat is gevestigd in het Administratief Centrum “Praetorium”, Maastrichterstraat 10, 3700 Tongeren. 

De vertegenwoordiger van het schoolbestuur is Dhr. Guy Schiepers, Schepen van onderwijs. Onze school in Piringen is een wijkafdeling met administratieve hoofdzetel in Henis. Onze school behoort tot de scholengemeenschap Zuid-Oost Limburg. 

Directie: Mevr. Katrien Knuts
De directie is iedere schooldag te bereiken in de hoofdvestiging te Henis. Indien u een afspraak wenst kan u hiervoor steeds telefonisch contact opnemen. 

Onze Lesuren

Maandag: 08.30 uur - 15.00 uur

Dinsdag: 08.30 uur - 15.00 uur

Woensdag: 08.30 uur - 12.05 uur

Donderdag: 08.30 uur - 15.00 uur

Vrijdag: 08.30 uur - 15.00 uur

Toezicht & opvang

Op schooldagen is er opvang en toezicht vanaf 08.00 uur 's ochtends.
Na schooltijd is er toezicht tot 15.30 uur, op woensdag tot 12.30 uur. 

Infobrochure

Uitgebreide brochure met info over onze school

Smartschool

Ook dit schooljaar gaat de communicatie met de ouders in onze gemeentelijke basisscholen verlopen via het digitale platform ‘Smartschool’. Zo kunnen we u nog beter informeren met betrekking tot activiteiten, nieuwsberichten en berichten aangaande uw kind(eren) en onze leerlingen. U kan via Smartschool ook zelf berichten sturen naar de klastitularis van uw kind(eren) en/of andere personeelsleden van onze scholen.

Wanneer u uw kind inschrijft in onze school, krijgt u als ouder via een persoonlijke co-account toegang tot Smartschool.