Info & contact

Over onze school 

Wij zijn een gemengde gemeentelijke basisschool die behoort tot het officieel gesubsidieerd onderwijs. Ons schoolbestuur bestaat uit het stadsbestuur van Tongeren dat is gevestigd in het Administratief Centrum “Praetorium”, Maastrichterstraat 10, 3700 Tongeren. 

De vertegenwoordiger van het schoolbestuur is Mevr. Jeannine Vanvinckenroye, Schepen van onderwijs. Onze school in Koninksem is een wijkafdeling met administratieve zetel in Vreren. De school behoort tot de scholengemeenschap Zuid-Oost Limburg. 

Directie: Dhr. Rudi Brimioul
De directie is iedere schooldag te bereiken in school GBS Ampersand te Vreren. Op woensdag is de directie aanwezig in de vestigingsplaats te Koninksem. Voor een afspraak, liefst vooraf telefoneren.

Onze Lesuren

Maandag: 08.55 uur - 15.45 uur

Dinsdag: 08.55 uur - 15.45 uur

Woensdag: 08.55 uur - 10.50 uur

Donderdag: 08.55 uur - 15.45 uur

Vrijdag: 08.55 uur - 15.45 uur

Toezicht

Op schooldagen is er toezicht vanaf 08.30 uur 's ochtends en na schooltijd tot 16.00 uur. 
Op woensdag tot 11.05 uur. 

Infofolder & brochure 

Onze uitgebreide schoolbrochure

Smartschool

Ook dit schooljaar gaat de communicatie met de ouders in onze gemeentelijke basisscholen verlopen via het digitale platform ‘Smartschool’. Zo kunnen we u nog beter informeren met betrekking tot activiteiten, nieuwsberichten en berichten aangaande uw kind(eren) en onze leerlingen. U kan via Smartschool ook zelf berichten sturen naar de klastitularis van uw kind(eren) en/of andere personeelsleden van onze scholen.

Wanneer u uw kind inschrijft in onze school, krijgt u als ouder via een persoonlijke co-account toegang tot Smartschool. 

;