Vernieuwde educatieve zoektocht

Toerisme Tongeren zet met een vernieuwde educatieve zoektocht in op jongeren. Net zoals bij de nieuwe toeristische gids 2020, werd er veel aandacht besteed aan een frisse en toegankelijke brochure, met mooie foto's van goede kwaliteit. Een uitgave die zeker niet zal misstaan tussen de gekafte boeken

De zoektocht stuurt jongeren op pad door de stad om al doende de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is te ontdekken. Bovendien heeft de zoektocht een sterk educatief karakter en leren de jongeren over de geschiedenis van onze stad.

De zoektocht kreeg een grondige opfrisbeurt, zowel qua inhoud als vormgeving. Bovendien worden bestaande én nieuwe bezienswaardigheden in de 'picture' gezet. Deze zoektocht creëert ongetwijfeld een meerwaarde op het klassieke schoolbezoek. De zoektocht is zowel in het nederlands als frans beschikbaar.

De educatieve zoektocht 'Jonge onderzoekers in Tongeren' is gratis te verkrijgen bij Toerisme Tongeren, Via Julianus 2. Op voorhand bestellen via tel. 012 80 00 70 of info@toerismetongeren.be.

Gepubliceerd op donderdag 20 februari 2020 16.05 u.