Waardebonnen #koopTongers

De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact op onze samenleving. Het stadsbestuur wenst iedereen een hart onder de riem te steken met de actie #koopTongers.

Door waardebonnen te schenken aan ieder Tongers gezin wordt de koopkracht gestimuleerd en geven we de lokale economie een enorme boost.

Ontdek de waardebon #koopTongers

Afgelopen week ontving u de waardebonnen #koopTongers voor uw gezin. Ieder gezinshoofd ontving een bedrag van 15 euro (3 x 5 euro). Per bijkomend gezinslid ontving u nog eens 5 euro extra.

Klopt het aantal waardebonnen niet? Meld dit dan aan het stadsbestuur vóór 15 juli 2020 bij de dienst economie op het nummer 012 80 01 77 of via economie@stadtongeren.be

Met een waardebon #koopTongers kunt u vanaf woensdag 15 juli terecht bij alle deelnemende handels- en horecazaken. Let op, een waardebon van 5 euro kan enkel gebruikt worden per aankoopschijf van 10 euro.

Lijst deelnemers

Hoe lang is de waardebon #koopTongers geldig?

De waarbon is beperkt geldig. U kunt ermee terecht bij de deelnemende handels- en horecazaken vanaf woensdag 15 juli tot en met donderdag 15 oktober 2020. Tijd genoeg, maar wacht niet te lang!

Omdat iedereen de nodige inspanningen geleverd heeft in deze moeilijke tijden, schenkt de Stad Tongeren u deze waardebonnen #koopTongers. Doe er uzelf en onze lokale handelaars plezier mee, maar hou het veilig en gezond!

Gepubliceerd op maandag 13 juli 2020 11.16 u.