Welkom in het stadhuis

Na een grondige renovatie straalt het prachtige stadhuis op de markt van Tongeren als nooit tevoren. Het iconische gebouw is na vele jaren van zorgvuldige restauratie weer in volle glorie hersteld. Het belichaamt de geschiedenis van de stad en is een huis voor elke Tongenaar.

Bezoek aan het stadhuis

Of u nu een Tongenaar bent die trots is op zijn erfgoed, een kunstliefhebber die op zoek is naar meesterwerken of gewoonweg nieuwsgierig bent naar de schoonheid van het stadhuis, een bezoek aan dit gerestaureerde monument is absoluut de moeite waard. 

Dit kan onder begeleiding van een gids op zaterdag 15 (VOLZET), 22 (VOLZET) of 29 juli (VOLZET) of op 5 (VOLZET), 12 (VOLZET), 19 of 26 augustus om 16 uur. Op zondag 16, 23 en 30 juli of op 6, 13, 20 of 27 augustus om 14 uur of om 16 uur.

Deelnemen is gratis en enkel voor Tongenaren. 

U schrijft in via 012 80 00 70 of via info@visittongeren.be . Het aantal inschrijvingen is beperkt, schrijf dus snel in!

Huwen in het stadhuis

Vanaf 1 juli kan er opnieuw gehuwd worden in het stadhuis op woensdag-, vrijdag- en zaterdagvoormiddag en op maandag- en zaterdagnamiddag. Op dinsdagvoormiddag of donderdag- en vrijdagnamiddag huwt u in het Agnetenklooster.

Lees meer

Gepubliceerd op woensdag 21 juni 2023 19 u.