Bezoek Natuur.huis De Kevie! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De vrijwilligers heten je van harte welkom in dit gloednieuwe natuur.huis waar je meer te weten komt over de verborgen schatten van het natuurreservaat de Kevie! Nieuwsgierige neuzen kunnen met hun vragen terecht bij de vrijwilligers, die je met geur en kleur meer kunnen vertellen over de geschiedenis van de Kevie, over welke fauna en flora er te vinden is, of via welke wandelroute je je wandelschoenen proper houdt (hee, of juist niet hè, al die geheime modderpaadjes! lekker vettig en heerlijk rustig!). 



De definitieve educatieve inrichting zal enkele maanden in beslag nemen en is op dit moment nog redelijk beperkt. In tussentijd kan u alvast een bezoekje komen brengen, uw ideeën delen, en een drankje nuttigen op zondagnamiddagen in deze tijdelijke pop-up fase.



** DOE MEE !!  ** IEDEREEN WELKOM ... 



.. zowel de fervente natuurliefhebber, als de specialist die zich wil verdiepen in de soorten die hier leven, als iemand die gewoon wil genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Voor of na je verkwikkende wandeling door de natuur kan je in ons huis genieten van een lekkere tas koffie of frisse pint.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Natuur.huis De Kevie

Organisatie

Natuur.huis De Kevie
;