Vrije inloop

Gezondheid en welzijn zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren.
Daarom brengt Stad Tongeren preventieve gezondheidsprogramma’s samen op één centrale plek in het centrum van de stad. Zo wordt de gezonde keuze steeds meer de gemakkelijkste keuze voor alle Tongenaren.
Ben je op zoek naar gezonde voedingstips, informatie over de eerstelijnspsycholoog, lezingen over gezondheid of andere vragen en bezorgdheden rond gezondheid? Kom langs in het Gezondheidshuis voor een deugddoende babbel met koffie. Het Gezondheidshuis biedt voor elk wat wils. Zo zullen er een heel scala aan activiteiten, lezingen, workshops en nog veel meer aangeboden worden. Het Gezondheidshuis is the place to be voor alles rond een gezonde levensstijl en buurtgerichte zorg.
Houd onze Facebookpagina Gezondheidshuis Tongeren in de gaten voor updates rond activiteiten en meer informatie. Of kom eens langs tijdens onze vrije inloop elke donderdag van 9u-12u en 13u-17u,
Via Julianus 15.
Ook zijn onze partners steeds aanwezig bij de vrije inloop
  • Elke donderdag Rode Kruis van 10-12u voor alle vragen rond EHBO, bloedcollectes, vrijwilligerswerk bij Rode Kruis etc.
  • Elke 1e donderdag van de maand GTB 10u-12u voor alle vragen rond werk (op zoek naar werk, vrijwilligerswerk, etc.)
  • Elke 1e donderdag van de maand Ter Heide 13u30-16u30: een medewerker van Ter Heide staat klaar voor alle handicap-specifieke vragen.┬áHeb jij een (vermoeden) van beperking of ben je ouder/familielid van een persoon met een (vermoeden) van beperking en vind je je weg niet in het ingewikkelde hulpverleningslandschap? Dan ben je meer dan welkom
Tot binnenkort!
;